Maros Télisport Egyesület
Kik vagyunk? 


A Maros Télisport Egyesület lassan 10 éve működő sport egyesület, alapítói felnőtt hoki játékosok voltak az ő munkájuknak köszönhető, hogy ma van jégpálya Makón. Fontos feladatnak tűztük ki, hogy megismertessük a makói gyerekeket a téli sportokkal, úgymint a jégkorong, jégtánc, curling és a sízést sem hagyjuk ki.


Rövid történetünk...


Az elmúlt három évben a gyerekek sportorientációjának növelésére fektettük a legtöbb hangsúlyt. Felvettük a Marosi Pengék nevet mely tükrözi a Maros folyó közelségét és a korcsolya pengéjét. A gyerekek toborzásának köszönhetően folyamatosan nő a létszám és több korosztályos csapatot tudunk elindítani versenyeken. A jégkorong sokak szerint egy férfias, fiús sport, így az edzéseinkre főleg fiúk jártak. ezen szerettünk volna változtatni ezért megalapítottuk a jégtánc szakosztályunkat, ahova az első alkalomtól kezdve 25-30 gyerek járt. Innen már csak egy lépés volt egy-két lányt átcsábítani jégkorongozni. Most már büszkék vagyunk arra, hogy sok lány jár az edzésekre, versenyekre, de ezzel nem ért véget a küldetésünk. 
Még tovább álmodunk...


Szerettünk volna a felnőtteknek is biztosítani jeges sport űzésének lehetőségét, így felvettük a kapcsolatot a Magyar Curling Szövetséggel, akik egy fantasztikus bemutatót tartottak, így szinte azonnal verbuválódott egy felnőtt curling csapatunk is.  Az évek alatt kikopott felnőtt játékosokat is sikerült visszacsábítani a jégre, mára már rendszeresen edzenek, így felnőtt csapatunk is lett.  A pályánk adottsága miatt, gyerekversenyeket csak 14.éves korig tudunk szervezni, így a „kiöregedett” gyerekek Szegeden tudják folytatni a versenyszerű sportolást. Az első játékosunk akire nagyon büszkék vagyunk az Varga Zsombor „Zsombi”, aki ebben az évben kezdte meg edzéseit Szegeden. Nagyon nehéz feladata van, mert egy professzionálisabb csapathoz került ahol mások az elvárások, új csapattársai lettek, akikkel el kell fogadtatnia magát és mi is úgy engedtük útnak, hogy tudnia kell az ő hozzáállásával, szorgalmával fogják a mi kis egyesületünket megítélni.


Ahol a problémánk kezdődik...


Az egyesületünk helyzete egyre jobb, ebben az évben még három hónapig van jegünk, tehát szinte csak a téli hónapokban tudunk jeges edzéseket tartani, a többi hónapban száraz görhoki edzéseket tartunk. A következő évben 2021 nyarán már a hőszigetelt jégsátrunk is felépül, melynek anyagi eszközei a rendelkezésünkre áll., ám sajnos ez a beruházás sem tudja megoldani a gyereklétszám növelésének legnagyobb akadályát.


A megoldás a meleg öltözőkonténerek és szaniterkonténer vásárlása és beépítése az új sátor mellé. Így tudnánk biztosítani a szülők nyugalmát és a gyerekek egészségét.


Kampányunk célja


A cél 3 db fűthető, hűthető öltözőkonténer és 1 db szaniterkonténer beszerzésének, és beépítése. Nagyon fontos a gyerekek egészségének megőrzése céljából, hogy ne a hidegben keljen minden edzésen átöltözniük. Az öltözőkonténerek megléte, lényeges a versenyek lebonyolításában is, hogy a vendég csapatok is megfelelő infrastruktúrával rendelkező jégpályára jöhessenek versenyezni.

 

Tevékenységünk támogatásáért hálás szívvel mondunk köszönetet minden kedves támogatónknak!


Mi is szeretnénk adni, mert tudjuk, hogy szívből adni az jó, ezért támogatóinknak a következő módon szeretnénk kifejezni hálánkat.


Támogatói csomagjaink


Első 20 támogatónknak:


Marosi Pengés logóval ellátott korongot és pólót adunk ajándékba


A 200 ezer forintos támogatóinknak:


Elkészítjük és a jégpályára kihelyezzük a vállalkozásának molinóját.


1 millió forintos támogatónknak:


A következő szezonban az U8-as csapatunk névadó szponzorává tesszük.


5 millió forintos támogatónknak: 


Egy évre a pályánk névadó szponzorává dedikáljuk.

 

Maros TSE a jéghoki-edzések és meccsek feltételeinek megteremtésére gyűjt. Hiszünk abban, hogy a fiatal generációkat a sport szeretetére tudjuk nevelni és ki tudjuk szakítani őket a virtuális világból.

Kampánygazda:
Asztalos Péter
Kampánygazda szervezete:
Maros Télisport Egyesület
Minimum cél:
5 000 000 HUF
14 006 EUR
Legkisebb támogatási összeg:
5 000 HUF
14 EUR
Legutolsó támogatás:
10 000 HUF
Legutolsó támogatás ideje:
2021.01.25. 15:23

Eddig összegyűlt támogatás:

564 000 HUF

11%

Hátralévő napok száma: 55

Kampány lejáratának dátuma: 2021.03.23.

Támogatók száma: 28