IDA az okos étrend-kiegészítésért

Az IDA az első, a hatékony étrend-kiegészítést támogató szolgáltatás, amely tudományos adatbázisokból fejleszt személyre szabott tanácsadást. Az applikáció támogatja a forgalmazókat a hatékony választék-menedzsmentben, és a fogyasztókat a helyes, okos diétában a temérdek étrend-kiegészítő közti választás segítésével. Az IDA megoldása orvosolja a termékek információ-hiányosságait a tényleges hatóanyag-tartalmat illetően, és jelzi a veszélyt a gyógyszer-interakciókról, termék-összehasonlítást végez az adott bolt választékáról, illetve az elérhető termékek tekintetében, és igény szerint dietetikussal köti össze a vásárlókat.

Mi az IDA?

Az IDA (Informed Decision Automation) a világ első, mesterséges intelligencián (MI) alapuló, étrend-kiegészítő vásárlást támogató alkalmazása. Átláthatóvá teszi az étrend-kiegészítők hatalmas piacát, segítve a fogyasztókat, hogy könnyedén kiválasszák a számukra leginkább megfelelő termékeket a több ezer elérhető lehetőség közül.


  • Az IDA megoldást nyújt a kereskedők és a fogyasztók számára is, 
  • megbízható információt biztosít az étrend-kiegészítőkről, 
  • egyesíti az elérhető kereskedelmi és tudományos termékadatokat, 
  • korszerű és versenyképes piacteret hoz létre a kereskedők és fogyasztók összekapcsolásával, dietetikusok szakértelmével kiegészítve.


Az IDA az étrend-kiegészítők biztonságos, hatékony és személyre szabott használatának érdekében digitalizálja a termékek kereskedelmi adatait, és egyesíti azokat az elérhető tudományos információkkal. Ezáltal a mindennapi életben használható tudásbázist teremt.

Az IDA az első étrend-kiegészítést támogató szolgáltatás: a fogyasztók valós problémáját a temérdek termék közti jó választásban tudományos adatokra alapozva oldja meg.

Kampánygazda:
Lapusnyik Nóra
Kampánygazda szervezete:
GLOBE Program Associationt
Minimum cél:
5 000 000 HUF
13 966 EUR
Legkisebb támogatási összeg:
5 000 HUF
14 EUR

Eddig összegyűlt támogatás:

0 HUF

0%

Hátralévő napok száma: 60

Kampány lejáratának dátuma: 2020.12.02.

Támogatók száma: 0